Een
Fullservice
Bouwbedrijf

Over ons

Bouwbedrijf Koerkamp is een solide partner in nieuwbouw en verbouw. Oprichter Hans Groot Koerkamp en zijn team staan garant voor vakmanschap, deskundigheid en betrouwbaarheid. Het bouwproces samen met bouwbedrijf Koerkamp is persoonlijk en flexibel. Wij luisteren, adviseren en ontzorgen. We leveren een totaalpakket waarbij u één aanspreekpunt voor het hele project heeft.

Maatwerk

Inspelen op uw wensen en flexibel schakelen. Dat is de kern van een samenwerking met bouwbedrijf Koerkamp. Ieder bouwproject is immers weer anders. Wij denken graag in een vroeg stadium mee. Ook als u alles al uitgedacht heeft of zelfs al aan het bouwen bent, staan wij u bij met raad en daad. Zijn we samen aan het werk en kunnen er dingen beter? Wilt u zaken toch liever anders dan in het ontwerp staat? Geen probleem. Wij zijn flexibel en bewegen mee met uw wensen. We begeleiden uw bouwproject en u kunt vertrouwen op onze mensen en ons vakmanschap.

Kennis & vakmanschap

Al onze medewerkers weten waar zij het over hebben. Net van school of al jaren ervaring, bij bouwbedrijf Koerkamp vindt u alleen echte vaklieden. Professionals met een scherp oog die meedenken bij alles wat er moet gebeuren. Steeds weer komen zij met de best mogelijke oplossing voor uw project.

Bouwbedrijf Koerkamp is een Erkend Leerbedrijf. Daarnaast zijn we lid van koepelorganisatie Bouwend Nederland en van Bouwgarant. U weet dus zeker dat u voor een gezonde en solide partner kiest.

Onze werkplaats

Elk bouwproject is weer anders. Dankzij onze eigen werkplaats kunnen we alle houtproducten leveren die nodig zijn. We kunnen snel schakelen en elk element aanpassen aan de situatie ter plaatse. Voldoet iets niet aan een geldende standaard? Geen probleem, wij maken het. Onze specialist maakt in de werkplaats allerhande houtproducten, van kozijnen, veranda’s of dakkapellen tot detailleringen en freeswerk.

Een professionele aanpak van uw (ver)bouwproject?

© 2024 Bouwbedrijf
Koerkamp Twello b.v. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline B.V.