Bouwbedrijf Koerkamp Twello b.v.

Over ons

Hans Groot Koerkamp is in 1998 voor zichzelf begonnen met Bouwbedrijf Koerkamp. Ondertussen is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een solide bedrijf met een hecht team van medewerkers. Schakelt u bouwbedrijf Koerkamp in voor uw bouwproject dan bent u verzekerd van vakmanschap. 

Eigen werkplaats

Ieder bouwproject is maatwerk voor bouwbedrijf Koerkamp. Dankzij onze eigen moderne werkplaats kunnen we inspelen op de wensen van onze klanten. De meeste houtproducten, zoals deuren, kozijnen, dakkapellen, serres en veranda's maken wij zelf. En omdat wij het houtwerk zelf bewerken, schrikken we niet van een aanpassing in uw bouwplan.

Meedenken

Bouwbedrijf Koerkamp denkt graag in een vroeg stadium met u mee. Ook bij de allereerste plannen voor uw aanbouw of verbouw, zijn wij van toegevoegde waarde. Wij wijzen u op extra mogelijkheden en denken met u mee als uw plannen bijgesteld moeten worden. Wilt u hulp bij het schets- en tekenwerk? Ook daarvoor kunt u ons inzetten.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn een full-service bouwbedrijf met een persoonlijke aanpak. Dat houdt in dat wij bouwprojecten van het begin tot het eind begeleiden, maar het betekent ook dat we:

  • maatwerk leveren
  • inspelen op uw (veranderende) wens
  • uw schets- en tekenwerk en vergunningsaanvraag verzorgen
  • nauwe contacten hebben met erkende leveranciers
  • grond- en sloopwerk, elektra- en installatiewerk, schilder- en stucwerk uitvoeren

U kunt altijd op onze mensen en ons vakmanschap vertrouwen. We zijn aangesloten bij Bouwend Nederland, zijn Bouwgarant Aannemer en zijn een Erkend Leerbedrijf.

Contact

Bent u op zoek naar een full-service bouwbedrijf dat oog heeft voor uw wensen, neem dan contact ons op.
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.