Bouwbedrijf Koerkamp Twello b.v.

Werkwijze

Heeft u plannen voor een aanbouw of nieuwbouw? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak.
Bouwbedrijf Koerkamp kan u namelijk al in een vroeg stadium van dienst zijn.

Persoonlijk gesprek

Uw persoonlijke situatie is ons vertrekpunt. We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw bouw- of verbouwplannen te bespreken. Het maakt daarbij niet uit of het om complete nieuwbouw, een aanbouw of het vervangen van een kozijn gaat.

Advies

Tijdens dit gesprek bekijken we de huidige situatie, bespreken we uw wensen en krijgt u advies. Vanuit onze bouwkennis en ervaring wijzen wij u op extra mogelijkheden of alternatieven in uw bouwplan. Stellen we vast dat bepaalde wensen in uw aanbouw of verbouw beter bijgesteld kunnen worden, dan is het plan in dit stadium nog eenvoudig aan te passen. Eventueel kunnen wij het schets- en tekenwerk voor u verzorgen.

Offerte

De uitkomst van ons gesprek vormt de basis voor onze offerte. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Een offerte van bouwbedrijf Koerkamp is daarom inzichtelijk en duidelijk gespecificeerd. Wilt u de offerte met ons doorspreken, dan plannen we daar graag een afspraak voor in.

Bouwkundig totaalpakket

Wij begeleiden het gehele bouwtraject. Dat betekent, dat wij behalve het bouwwerk ook de voorbereiding en afwerking voor u kunnen regelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • grond- en sloopwerk
  • elektrawerk
  • installatiewerk
  • stuc- en schilderwerk
  • straatwerk en tuinaanleg

Huren wij hiervoor specialisten in, dan doen wij dat bij erkende bedrijven. Zijn er andere niet-genoemde werkzaamheden nodig om u bouwproject naar wens te voltooien, dan regelen en coördineren wij die natuurlijk graag voor u.

Contact

Wilt u ook graag uw bouwplannen gerealiseerd zien? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wij zijn voornamelijk werkzaamheden in de Stedendriehoek, regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen.
Werkzaamheden buiten deze regio zij uiteraard ook geen probleem.